Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Wasser zum Kochen
- 200 g Räucherlachs, in Scheiben
- 8 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Schalotte
- 20 g Butter
- 400 g Linguine
- 1 TL Salz
- 80 g Wermut, weiß (z.B. Noilly Prat)
- 200 g Crème fraîche
- 20 g Kapern, eingelegt (Nonpareilles), abgetropft
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 75 g
- Fat
- 26 g
In Collections
Alternative recipes
Edelfischragout
35 Min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40 min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 Min
Lachs-Linguine
30 min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40 min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 Min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35 Min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 min
Lachs-Krabben-Pasta
35 Min
Zitronen-Lachs-Pasta
1 godz.
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min