Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 Kalbsschnitzel (à 200 g), quer geviertelt
- Pfeffer
- 12 Scheiben Parmaschinken
- 12 Salbeiblätter
- 1 rote Paprika, in 2 cm breiten Stücken
- 1 gelbe Paprika, in 2 cm breiten Stücken
- Salz
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 6 EL Öl
- 600 g festkochende Kartoffeln, in Würfeln (1,5 cm)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 200 g Gemüsebrühe, flüssig
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 50 g Rucola
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2049 kJ / 489 kcal
- Protein
- 42 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Saltimbocca mit Ofengemüse
2h 10 min
Karibische Fischspieße mit Gemüsecurry
2h
Schweinefilet auf Paprikagemüse
55min
Schweinefilet mit Bohnensalat
55min
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Schweinefilet Asia
1h 15min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30min
Ossobuco
1h 20min
Lasagne al forno
2h 10 min