Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte brisée
- 150 g de farine, et un peu pour travailler la pâte
- 70 g de beurre, froid, en morceaux, et un peu pour le moule
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
Garniture
- 50 g de jambon fumé cru, en tranches
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 250 g de mascarpone
- 50 g de lait
- 3 œufs
- 20 g d'amidon
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 1328 kJ / 317 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse au thon
5 Min
Tartare de légumes
25 Min
Gâteau aux carottes
1h 10 min
Risotto aux carottes et endives
40 min
Lasagne verdi
1sa 15 dk
Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)
1sa 15 dk
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Gâteau oignons-fromage
1sa 15 dk
Minipizzas sur une base chou-fleur-fromage
1h
Risotto aux poivrons
35min
Risotto à la courge
35min
Gratin de cornettes
50 min