Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Levain
- 75 g de farine complète
- 75 g d'eau
- 15 g de levure fraîche
Pâte
- 250 g de vin rouge
- 50 g d'eau
- 150 g de farine complète
- 350 g farine
- 10 g de levure fraîche
- 150 g de noix, décortiquées
- 1 c. à café de sel
Pour le four (cuisson)
- 200 g d'eau
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 19.88 g
- Fat
- 5.26 g
- Fibre
- 2.15 g
Alternative recipes
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Pain toast
16u.
Couronne aux herbes et à l’ail
3 godz. 30 min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2 Std.
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Chutney de courge et d'abricots
No ratings
Crêtes de coq
24 Std.
Focaccia à la farine d'épeautre
No ratings
Rouleaux de printemps
55 Min
Glace au caramel
9 Std.
Petits pains au yogourt et sésame
1 Std. 30 Min
Pain paysan
3 Std.