Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Levain
- 75 g de farine complète
- 75 g d'eau
- 15 g de levure fraîche
Pâte
- 250 g de vin rouge
- 50 g d'eau
- 150 g de farine complète
- 350 g farine
- 10 g de levure fraîche
- 150 g de noix, décortiquées
- 1 c. à café de sel
Pour le four (cuisson)
- 200 g d'eau
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 19.88 g
- Fat
- 5.26 g
- Fibre
- 2.15 g
Alternative recipes
Pain paysan
3u.
Pain aux poires
No ratings
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1 Std.
Mille-feuilles
2 Std. 25 Min
Fougasse de mardi gras
2h
Beignets au sérac
No ratings
Moutarde de Bénichon
40 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Veau à la sauce au thon
13 Std.
Rouleaux de printemps
55 Min
Pain müesli
2h