Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de bière
- 120 g de farine de blé
- ½ c. à café d'ail en poudre
- ½ c. à café de persil séché
- 1 c. à café de levure déshydratée
- 1 c. à café de sel fin
- 500 g de filet de cabillaud, sans la peau et sans les arêtes, coupés en bâtonnets (2 x 6 cm) (voir conseil)
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de passata
- ½ c. à café de sucre (optional)
- 1 pincée de bicarbonate de soude
- 300 g d'huile de friture
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1321 kJ / 316 kcal
- Protein
- 26.16 g
- Carbohydrates
- 26.43 g
- Fat
- 10.44 g
- Fibre
- 2.06 g
Alternative recipes
Tarte aux pommes
1 Std. 15 Min
Mini pizzas
1 Std. 20 Min
Burgers de dinde
1h 25min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Croquant au chocolat
15 godz.
Riz au mélange de légumes
55min
Gâteau polenta, mandarine et amandes
2 Std. 35 Min
Crêpes vertes au jambon et au fromage
55min
American apple pie
1 Std. 20 Min
Hot-dogs
35min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h