Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de poivron vert, en morceaux
- 100 g de poivron rouge, en morceaux
- 100 g d'oignons, en quatre
- 1 œuf dur (optional)
- 200 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de vinaigre de vin
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 recette complète
- Calories
- 8179 kJ / 1955 kcal
- Protein
- 9.54 g
- Carbohydrates
- 10.27 g
- Fat
- 206.84 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce à salade à la française
20 min
Mayonnaise à l'ail
10 min
Steak tartare
30 min
Chutney de canneberge au romarin
45 min
Cubes de courge aigre-doux
No ratings
Œufs colorés en jaune
55 Min
Œufs brouillés épinards fromage de chèvre
25min
Beignets aux pommes
45 min
Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)
35 min
Sauce Hollandaise
15 min
Veau à la sauce au thon
13h
Tourte aux poires
9h