Tranche aux prunes

Tranche aux prunes

4.0 2 ratings
Prep. 20 min
Total 1 h 30 min
20 morceaux

Ingredients

  • de lait
    125 g
  • de levure fraîche (20 g)
    ½ cube
  • de sucre
    50 g
  • de farine blanche plus un supplément pour fariner le plan de travail
    350 g
  • de beurre, non salé en morceaux
    50 g
  • oeuf
    1
  • de sel fin
    1 pincée
  • de la farine blanche
  • de sucre glace
    2 c. à soupe
  • de cannelle, moulue
    ½ - 1 c. à café
  • de prunes coupées en deux
    1300 - 1500 g

Nutrition per 1 morceau/part

Calories 135 kcal / 567 kJ
Protein 3 g
Fat 3 g
Carbohydrates 23 g
Fibre 2.2 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...