Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1200 g Wasser
- 70 g Zucchetti, in Würfeln (0.5-1 cm)
- 80 g Basmati-Reis
- 4 Tomaten (Ø min. 5-6 cm )
- 15 g Olivenöl, nativ
- 1 EL Balsamico
- 1 - 2 Prisen feinkörniges Salz
- 20 g Parmesan, in Spänen
- 60 g Thunfisch, in Öl, gut abgetropft
- 2 grüne Oliven, entkernt
- 1 Schmelzkäsescheiben
- 4 - 5 Basilikumblätter, gewaschen und getrocknet
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 820 kJ / 196 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Carbohydrates
- 20.1 g
- Fat
- 9.1 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3u. 50min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 Min
Spaghettinester mit Linsenbällchen
1 godz. 5 min
Napolitain Törtchen
1h 40min
Gedämpftes Kartoffel-Omelette
1h 15 min
Poulet Tajine mit Honig und Zwetschgen
40min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Knusprige Truten-Linsen-Meatballs
Keine Bewertungen
Cannelloni
1h 20 min
Schoggi-Madeleines
30min
Schoko-Vulkan
15min