Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di pasta sfoglia pronta, (spessa circa 1-2 mm)
- 50 g di mozzarella
- 10 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 30 g di olio di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 400 g di funghi, freschi, tagliati in quarti
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di vino Porto
- 100 g di formaggio, a fette (es. Gruviera, Gouda ecc...)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Carbohydrates
- 16.6 g
- Fat
- 20.9 g
In Collections
Alternative recipes
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min
Gratin di patate
1h 10min
Lasagne alla zucca
1h 40min
Torta al cioccolato e croccante
15h
Cannelloni
1h 20min
Crostata al rabarbaro
55min
Crostata di mele
1u. 15min
Cake al limone
1 Std. 5 Min
Zuppa di zucca
35min
Tiramisù
5h 40 min
Torta salata di spinaci e pomodorini
1h 45min
Quiche ai 4 formaggi
45min