Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di pasta sfoglia pronta, (spessa circa 1-2 mm)
- 50 g di mozzarella
- 10 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 30 g di olio di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 400 g di funghi, freschi, tagliati in quarti
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di vino Porto
- 100 g di formaggio, a fette (es. Gruviera, Gouda ecc...)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Carbohydrates
- 16.6 g
- Fat
- 20.9 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Muffin al cioccolato e noci
30 Min
Sformato alle verdure
45 Min
Crostata alle mele
1 Std.
Feta al cartoccio
25 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2 Std.
Tortini alle verdure
55 Min
Pizza alla romana
No ratings
Soufflé di spinaci e uova
35 min
Occhi di bue
1 Std. 40 Min
Torta salata di spinaci
55 Min