Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g Wasser
- 1 ½ TL feinkörniges Salz
- 30 g Olivenöl und etwas mehr für das Garwasser
- 450 g Penne, oder andere getrocknete Pastasorte
- 250 g Zwiebeln, in Vierteln
-
15
g frische Petersilie (ca. 20 Zweigchen)
or 15 g Koriander (ca. 20 Zweigchen) - 340 - 390 g Thunfisch, in Öl, nicht abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1648 kJ / 394 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 Min
Kartoffelsalat
1 Std. 5 Min
Hörnlisalat
35 Min
Trutenburger
1 godz. 25 min
Eier-Canapés
10 Min
Lauch-Penne-Pot
30 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30 Min
Hörnlisalat
30 Min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25 Min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 Min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 Min