Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di cozze fresche pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di peperoni verdi a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di patata a cubetti (1-2 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 8 fettine di pane
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 7322 kJ / 1750 kcal
- Protein
- 66.3 g
- Carbohydrates
- 306.1 g
- Fat
- 37.4 g
In Collections
Alternative recipes
Polpetti affogati
45 Min
Polpetti all'inferno
40 Min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1 Std.
Calamari alla napoletana
40 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Pasta integrale fagioli e cozze
1 Std.
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Pescestocco alla messinese
30 Min
Cozze ripiene
1 Std. 30 Min
Zuppa di crostacei e seppie
1 Std.
Calamari cipolle e patate
50 Min
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min