Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di cozze fresche pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di peperoni verdi a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di patata a cubetti (1-2 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 8 fettine di pane
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 7322 kJ / 1750 kcal
- Protein
- 66.3 g
- Carbohydrates
- 306.1 g
- Fat
- 37.4 g
In Collections
Alternative recipes
Calamari alla napoletana
40min
Zuppa di patate e mais
55 min
Lumachine in rosso
1h 40min
Pasta integrale fagioli e cozze
1 Std.
Zuppa montanara
1 Std.
Polpetti affogati
45min
Zuppa di crostacei e seppie
1 Std.
Zuppa del pescatore
50min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1 Std.
Mezze maniche con fagioli e cozze
1 Std.
Minestra di vongole con maltagliati
1 Std. 30 Min
Zuppa di cozze
1 Std.