Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di cozze fresche pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di peperoni verdi a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di patata a cubetti (1-2 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 8 fettine di pane
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 7322 kJ / 1750 kcal
- Protein
- 66.3 g
- Carbohydrates
- 306.1 g
- Fat
- 37.4 g
In Collections
Alternative recipes
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Seppie con i piselli
40 Min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1u. 20min
Polpetti affogati
45 Min
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Polpetti affogati
45 Min
Pasta integrale fagioli e cozze
1 Std.
Polpetti all'inferno
40 Min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1 Std.
Zuppa di fave
50 Min
Zuppa di baccalà
1 Std.