Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 320 g di pasta secca tipo spaghettini
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1808 kJ / 432 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Bucatini all'amatriciana
45min
Ghackets e hörnli gratinati
1h 10min
Penne alla puttanesca
35min
Pasta con salsa al tonno
30min
Insalata di couscous
50min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Pollo alla pechinese
No ratings
Penne al tonno
35min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45min
Spaghetti al sugo di pancetta
35min