Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 320 g di pasta secca tipo spaghettini
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1808 kJ / 432 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Lasagne
2h
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Penne all'arrabbiata
No ratings
Penne risottate con le cozze
1 godz. 5 min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 min
Linguine ai gamberoni
30 min