Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di Parmigiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm) (optional)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolle
-
150
g di guanciale di maiale a listarelle (1 cm)
or 150 g di pancetta di maiale a cubetti - 350 g di pasta secca tipo spaghetti
- 3 uova
- 1 tuorlo d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2540 kJ / 607 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse al Toblerone®
3 Std. 10 Min
Lasagne
2hod.
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min
Chicken nuggets e country potatoes con ketchup
1hod.
Maccheroni dell'alpigiano
30 min
Farfalle ai quattro formaggi
20 min
Spaghetti alla carbonara
35 min
Tiramisù
5h 40min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Penne alla puttanesca
35 min
Riso casimiro
45 min