Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di Parmigiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm) (optional)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolle
-
150
g di guanciale di maiale a listarelle (1 cm)
or 150 g di pancetta di maiale a cubetti - 350 g di pasta secca tipo spaghetti
- 3 uova
- 1 tuorlo d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2540 kJ / 607 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Crostata di formaggio Gruviera
No ratings
Risotto alla milanese
30min
Spaghetti alla carbonara
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Cornetti con carne macinata
30min
Spaghettini ai peperoni
50min
Risotto giallo con pollo
40min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Riso casimiro
45 Min
Purea di patate
45 Min