Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
-
50
g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
or 50 g di Taleggio a pezzi (2-3 cm) - 50 g di latte
- 50 g di burro
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2272 kJ / 543 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Risotto ai pomodori con burrata
30 Min
Maccheroni dell'alpigiano
30 Min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Tarte flambé
No ratings
Guacamole
5 Min
Tiramisù
5u. 40min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Biberli dell'Appenzello
2 Std. 20 Min
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min