Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 130 g di olive nere, denocciolate
- 30 g di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati per dissalarli
- 1 pizzico di sale
- 360 g di pasta secca tipo penne rigate
- 1 pizzico di pepe
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 69 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Farfalle ai quattro formaggi
20 Min
Pasta al pomodoro e spinaci
35 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Penne all'arrabbiata
No ratings
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Penne al tonno
35 Min
Sugo alla bolognese vegano
40 Min
Olive croccanti
1 Std. 30 Min