Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La génoise
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 120 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
La garniture et le nappage au chocolat noir
- 300 g de marmelade d'oranges
- 30 g d'eau
- 1 c. à café d'agar-agar
- 240 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 666.4 kJ / 158.4 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 25.2 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h
Comme un biscuit BN®
1 Std. 30 Min
Sablés choco-coco
45 Min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1 Std. 30 Min
Madeleines
30 Min
Pâte à tartiner au pain d'épices
15min
Speculoos maison
4 Std. 30 Min
Biscuits fourrés type Oréo®
1 Std. 15 Min
Goûters fondants au chocolat
1 Std.
Palmiers maison
1 Std. 30 Min
Sapin strudel
3 Std. 30 Min
Biscuits à la confiture
1 Std.