Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La génoise
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 120 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
La garniture et le nappage au chocolat noir
- 300 g de marmelade d'oranges
- 30 g d'eau
- 1 c. à café d'agar-agar
- 240 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 666.4 kJ / 158.4 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 25.2 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Madeleines
30 min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1 godz. 30 min
Biscuits au citron
50 min
Biscuits aux amandes
35 min
Sablés viennois au chocolat
50 min
Biscuits aux épices et au miel
3h 40min
Barres chocolat-caramel
1 godz. 30 min
Barres choco-coco
1h
Biscuits à la confiture
1h
Comme un biscuit BN®
1 godz. 30 min
Langues de chat à la vanille
15 Min
Sablés bretons
50 min