Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La mousse à la banane
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de bananes, coupées en morceaux
- 75 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Les coques en chocolat blanc
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 50 g de chocolat blanc
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 641.8 kJ / 153.5 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 17.5 g
- Fat
- 8.7 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse à l'avocat
15min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Sapin en riz soufflé, canneberges et pistaches
1 Std. 30 Min
Terrine en mousse de fruits
4 Std. 30 Min
Miroir à la framboise
15min
Mousse surprise
14 godz.
Croustillant chocolat-framboise
16 Std.
Entremets aux deux chocolats
35min
Burgers sucrés
3 Std.
Dômes banane et chocolat
6h 30min
Makis à la banane
35min