Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre, pour le moule
- 1 dose de safran (0,1 g), à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de fromage blanc nature
- 150 g de lait
- 40 g de fécule de maïs
- 3 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de rhubarbe, coupée en tronçons (1 cm)
- 20 g de cassonade
- Nutrition
- per 6 portions
- Calories
- 3290 kJ / 787 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 101 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 13 g
Alternative recipes
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2hod. 10min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1sa
Compote de rhubarbe
1h 5min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2sa 30 dk
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Gratin fraise-rhubarbe
25 dk
Tarte à la rhubarbe
1sa
Tôt-fait à la rhubarbe
1sa 15 dk
Crumble rhubarbe-gingembre
55min
Cobbler à la cerise
40 dk
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 dk
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 dk