Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 - 15 g de beurre, pour le plat à gratin
- le zeste d'un citron jaune
- le zeste d'un citron vert
- 150 g de sucre en poudre
- 300 g de chair de courge d'hiver, type butternut, potiron ou citrouille, détaillée en cubes
- 500 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 50 g de fécule de maïs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 727 kJ / 171 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 29.5 g
- Fat
- 2.8 g
Alternative recipes
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Tarte à la praline
3 Std. 20 Min
Flan d'épinard
45 min
Flan de patate douce
40 min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1h 20min
Milla de potiron
1 Std. 10 Min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min
Flan au potiron et aux pommes
3h 30min
Gratin de courge
1h
Tarte sucrée au potiron
1h
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min
Flan de patate douce aux épices
55 Min