Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Muffin
- 125 g di burro, a pezzi, + q.b. per imburrare
- 250 g di farina tipo 00
- 110 g di farina di mais tipo fioretto
- 55 g di zucchero
- 1 cucchiaio di lievito in polvere
- ½ cucchiaino di sale fino
- 2 uova, medie (circa 60 g)
- 250 g di latte
Maionese all'aneto
- aneto fresco, le foglioline, q.b.
- ¼ di cucchiaino di sale fino
- pepe nero macinato q.b.
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 cucchiaino di cren
- 300 g di maionese
- 36 gamberi di media grandezza, sgusciati, cotti
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 567 kJ / 136 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 10.1 g
- Fat
- 10.6 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3 Std. 35 Min
Croissant integrale con mousse al salmone
5 godz. 30 min
Meringata alle fragole
2 Std.
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20 Min
Éclair alla crema di limone
4u.
Fagottini di granchio
35 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Vinaigrette orientale al coriandolo
10 Min
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1 Std.
Filetto alla Wellington natalizio
3j 30 menit
Vellutata di patate dolci e gamberi
45 Min