Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di funghi champignon a fettine
- 60 g di porro a rondelle
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di tofu a tocchetti (2-3 cm circa)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Carbohydrates
- 10.2 g
- Fat
- 16.6 g
- Fibre
- 4.6 g
In Collections
Alternative recipes
Straccetti di seitan ai funghi
30 min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1j
Chili di tofu (vegan)
1j
Spiedini di seitan e verdure
50 menit
Tofu in crosta di sesamo
20 min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 min
Spezzatino di seitan con patate e carote
1j 20 menit
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1j
Seitan con crema di ceci (vegan)
1j 20 menit
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40 min
Zuppa di tofu e verdure
50 menit
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35 Min