Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Schalotten, halbiert
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 2 Stängel Salbei, abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 80 g trockener Weißwein
- 700 g Geflügelbrühe, heiß
- ½ TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 100 g Forellenfilet, geräuchert, in Stücke gezupft
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2472 kJ / 590 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 26 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Risotto mit Zucchini
50 Min
Kräuterrisotto
45 Min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 Min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 Min
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 Min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 Min
Risotto mit Zucchini
40 Min
Steinpilz-Risotto
40 Min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 Min