Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di stoccafisso pulito, ammollato e a pezzi
- 80 g di passata di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di pesce
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Carbohydrates
- 3.2 g
- Fat
- 14.3 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 0 mg
In Collections
Alternative recipes
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà alla livornese
35 min
Seppie in zimino
40 min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà alla cappuccina
55min
Carciofi alla maremmana
40 min
Trippa alla fiorentina
1h 15min