![Stoccafisso con i porri Stoccafisso con i porri](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/991D0E92-774E-4974-9277-B6A42500F353/Derivates/8bcecd0a-1c1e-4e8f-a71b-4316c2210b62.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di stoccafisso pulito, ammollato e a pezzi
- 80 g di passata di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di pesce
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Carbohydrates
- 3.2 g
- Fat
- 14.3 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 0 mg
In Collections
Alternative recipes
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min
Moscardini al limone
30 min
Baccalà alla livornese
35min
Polpo al vino rosso
1hod.
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min
Mitili ripieni alla ligure
1 Std. 50 Min
Frittelle di baccalà
12 godz. 50 min
Buridda alla ligure
55min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Seppie in zimino
40 min