Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Polenta
- 200 g di farina di mais
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di stracciatella
- 240 g di tonno affumicato a fette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 966.5 kJ / 231 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Carbohydrates
- 25.7 g
- Fat
- 6.5 g
- Saturated Fat
- 3.3 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 463 mg
Alternative recipes
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1 Std. 10 Min
Insalata di gamberi e mango (per 2 persone) (senza glutine)
30min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3 Std.
Cotechino alla Wellington
6h
Tartine di pane alla menta
4 Std. 10 Min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 Std. 25 Min
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1 Std. 30 Min
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Pizza romana scomposta
3 Std. 20 Min
Piccoli strudel ai friarielli e salsiccia
1 Std. 20 Min
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1 Std. 30 Min
Ciambelline ai formaggi
30min