Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Bündnerfleisch, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 150 g Lauch, in Stücken
- 150 g Karotten, geschält, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, geschält, in Stücken
- 30 g Butter
- 80 g Rollgerste
- 800 g Wasser
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 1 Prise Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 200 g Vollrahm
- ½ Bund Schnittlauch, fein geschnitten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1527 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 25 g
Alternative recipes
Bündner Gerstensuppe
1 Std. 15 Min
Herbstlicher Tirolercake
1 Std. 30 Min
Knöpfli
50 Min
Rindsvoressen
1 godz. 50 min
Polenta
30min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Knöpfli
50 Min
Berner Rösti
40 Min
Bündner Gerstensuppe
55min
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Rüeblisuppe mit Minze
35 min
Polenta
1 Std.