Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 2 limoni, preferibilmente biologici
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 100 g di burro a tocchetti
Meringa
- 180 g di zucchero
- 60 g di albumi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 29.8 g
- Fat
- 16.3 g
In Collections
Alternative recipes
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Sacher Torte
2h 30 min
Torta del cardinale
3h 30 min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12 Std.
Pavlova
2h 45min
Cannoli alla crema Chantilly
1 Std. 5 Min
Éclair come un Paris-Brest
5h
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30 min
Ganache al cioccolato
12h 20min