![Insalata di cardi alle erbe e pinoli Insalata di cardi alle erbe e pinoli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8522D278-AD90-4F35-AD59-B10EFDA3E6EE/Derivates/7da83dea-0d9b-4a84-ba7d-05750350cf13.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di zenzero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di limone
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- 4 cardi a pezzi (2-3 cm)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 535.5 kJ / 128 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Carbohydrates
- 1.5 g
- Fat
- 12.6 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Carciofi ripieni
50 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Sformato di cardi
1h
Carciofi in agrodolce
30min
Seppie in zimino
40p
Stoccafisso con i porri
50 Min
Cardi gratinati
40p
Carciofi all'aceto light
45min
Carciofi trifolati
30min
Carciofi alla maremmana
40p
Carciofi stufati
30min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min