Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Öl
- 800 g Lammfleisch aus der Keule, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 400 g Geflügelfond
- 300 g Möhren, längs geviertelt, in Stücken (4 cm)
- 400 g Steckrüben, in Würfeln (2 cm)
- 600 g Kartoffeln, geviertelt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2066 kJ / 493 kcal
- Protein
- 47 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Schnelles Lamm-Dhansak
45min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2 Std.
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Spanischer Bohnentopf
1h 10min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1h
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26 Std.
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Labskaus
50min