Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Öl
- 800 g Lammfleisch aus der Keule, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 400 g Geflügelfond
- 300 g Möhren, längs geviertelt, in Stücken (4 cm)
- 400 g Steckrüben, in Würfeln (2 cm)
- 600 g Kartoffeln, geviertelt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2066 kJ / 493 kcal
- Protein
- 47 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50min
Nordische Minestrone
30min
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Asturische Fischsuppe
35min
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26 godz.
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1 Std. 10 Min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1h
Sheperd`s Pie
1h 30min
Schneller Kürbiseintopf mit Chorizo und Koriander-Aioli
40min
Mallorquinische Fischsuppe
35min