Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g de beurre, froid, en morceaux, et un peu pour graisser
- 160 g de farine, et un peu pour fariner
- 250 g de séré, 40% de matières grasses
- ¼ c. à café de poudre à lever
- ¼ c. à café de sel
- 60 g de gruyère, en morceaux
- 800 g d'épinards hachés, surgelés
- 3 œufs
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2243 kJ / 538 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 32 g
Alternative recipes
Milanais
3h
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Lasagne verdi
1h 15min
Cake imbibé au citron
1h 30 min
Polenta et ragoût de champignons
45 min
Pain paysan
3h
Gâteau à l'Ovo
55 min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min