Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 1 c. à soupe de beurre, pour graisser
- 150 g de farine mi-blanche
- 75 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'Appenzeller, en morceaux (2 cm)
- ¼ de bouquet de persil plat frais (environ 5 g), effeuillé
- 600 g d'asperges vertes
- 200 g de cottage cheese nature
- 3 œufs
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 2 c. à soupe de panure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1654 kJ / 397 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Soupe d'orge des Grisons
55 Min
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10 min
Tagliolini à la courge
1j 20 menit
Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce
40 min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Quiche saumon, épinards, feta
1j
Pizza à la courge
1j
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Tarte aux poireaux et au fromage
1 godz. 5 min
Tarte aux légumes (TM6)
25 min
Quiche aux tomates et mascarpone
1j 30 menit
Tarte flambée aux poireaux
40 min