![Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F9310A2A-DEBC-4CBE-8178-0C9B8A34933F/Derivates/109b2c32-ac54-41a7-ad51-8155badb9318.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de foie gras de canard cru dénervé
- 2 c. à café rases de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 100 g de muscat
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 7 abricots secs dénoyautés moelleux, coupés en dés
- 500 g d'eau
- 100 g de noisettes grillées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 4280 kJ / 1040 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 102 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Empanadillas de poulpe
1 Std. 30 Min
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4 godz. 45 min
Entrée : huîtres en écume de lard
55 Min
Petites tourtes forestières
1h 15min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45 Min
Tuiles aux amandes
25 Min
Saumon en croûte au cresson
2h 5min
Gratin de raisin en sabayon
20 Min
Matelote de poisson au Riesling
13 Std.
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50 min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1 godz. 20 min