Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La compote rhubarbe-fraise
- 500 g de rhubarbe, épluchée et coupée en tronçons (1 cm env.)
- 50 g de sucre roux
- 50 g de jus d'orange
- 300 g de fraises, coupées en deux ou en quatre
La crème
- 150 g de lait
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 2 œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 50 g de cassonade
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 610.5 kJ / 152.8 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 26.3 g
- Fat
- 2.7 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Trifle à la rhubarbe
2u. 45min
Tarte amandine aux cerises
2h 30 min
Flan de petit-suisse aux mirabelles
1h 5 min
Compote de rhubarbe
1h 5 min
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Compote rhubarbe fraise
35 min
Crème fraise rhubarbe
1h 30min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 min
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2h
Clafoutis léger à la rhubarbe
1h
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min
Tarte à la rhubarbe
1h