Gratin fraise-rhubarbe
TM5 TM31 TM6

Gratin fraise-rhubarbe

3.9 (30 ratings)

Ingredients

La compote rhubarbe-fraise

  • 500 g de rhubarbe, épluchée et coupée en tronçons (1 cm env.)
  • 50 g de sucre roux
  • 50 g de jus d'orange
  • 300 g de fraises, coupées en deux ou en quatre

La crème

  • 150 g de lait
  • 1 c. à café d'extrait de vanille
  • 2 œufs
  • 20 g de sucre en poudre
  • 50 g de cassonade

Nutrition
per 1 portion
Calories
610.5 kJ / 152.8 kcal
Protein
4 g
Carbohydrates
26.3 g
Fat
2.7 g
Fibre
3.2 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes