Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 orange non traitée
- 500 g de vin rouge
- 50 g de sucre de canne
- 1 bâton de cannelle
- 1 clou de girofle
- 8 pruneaux dénoyautés
- 4 figues sèches
- 4 abricots secs dénoyautés
- 60 g d'amandes décortiquées
- 60 g de cerneaux de noix
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1452 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Chutney d'abricots
4 Std.
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min
Marmelade de clémentines
40min
Baba aux agrumes
8 Std. 45 Min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Soupe de poire au vin rouge
20min
Pêches au basilic
30 Min
Gelée au citron de Syracuse
3h 25min
Pêche pochée au thym
3 Std. 20 Min
Poires aux fruits rouges et à la violette
1 Std. 25 Min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1 Std. 30 Min
Ossau-iraty, beurre aux algues et salade d'herbes
40min