Terrine de feta au basilic
TM5 TM6

Terrine de feta au basilic

4.1 (28 ratings)

Ingredients

  • 15 feuilles de basilic frais
  • 200 g de feta, coupée en morceaux
  • 250 g de ricotta
  • 150 g de crème fraîche légère
  • 2 œufs
  • 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe pour le moule
  • 400 g de tomates cerise

Nutrition
per 1 part
Calories
952.6 kJ / 229.4 kcal
Protein
10.1 g
Carbohydrates
3.9 g
Fat
19.2 g
Fibre
0.6 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes