Tarte asperge-ricotta
TM5 TM31 TM6

Tarte asperge-ricotta

3.5 (31 ratings)

Ingredients

  • 500 g d'eau
  • 1 c. à soupe de gros sel
  • 350 g d'asperges vertes, épluchées
  • 350 g d'asperges blanches, épluchées
  • 1 pâte feuilletée maison
  • ½ bouquet de persil frais
  • 3 branches de coriandre fraîche
  • ½ - 1 bouquet de ciboulette fraîche
  • 250 g de ricotta
  • 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 pincée fleur de thym frais

Nutrition
per 1 part
Calories
1212 kJ / 290 kcal
Protein
9.3 g
Carbohydrates
16.3 g
Fat
20.8 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes