![Œufs gratinés à la hongroise Œufs gratinés à la hongroise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0C8AC802-279E-49E1-ACFA-C6186309B750/Derivates/112f60fa-a1b8-4908-8e85-dd6953dd7ada.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g de gruyère, coupé en morceaux
- 6 œufs
- 400 g d'eau
- 220 g d'oignons, coupés en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g de concentré de tomate
- 200 g de vin blanc
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1953 kJ / 468 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 40 g
In Collections
Alternative recipes
Gratin de comté façon pudding
45 Min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1 Std.
Œufs farcis à la berrichonne
40 Min
Gratin de pain au reblochon
35 min
Croque-cake
50 Min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 Std.
Croque flammekueche
55 Min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 Std. 45 Min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 Std. 15 Min
Tortilla à la courgette et à la mimolette
45 Min
Brandade de thon
1 Std.
Timbale milanaise
55 Min