Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 60 g di zucchero
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Crema al limone
- 200 g di zucchero
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 3 uova grandi
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 100 g di burro
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
Meringa
- 110 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 3 albumi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 3226 kJ / 771 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Carbohydrates
- 100.2 g
- Fat
- 35.8 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Biscotti della fortuna
1 Std. 30 Min
Lemon meringue pie
3h
Crema al caramello salato
1h 10 min
Frosted carrot cake
1h 25 min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Mousse al caramello salato
5h 30min
Tartellette con curd ai lamponi
4h
Pesche al forno ricoperte di meringa
45 min
Red velvet cake
1h 15 min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 Std. 15 Min