Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g di marron glacés, a pezzi piccoli
- 50 g di Rum + q.b.
- 40 g di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di crema di marroni
- 200 g di pan di Spagna (vedere consigli)
- 6 marrons glacés
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1545 kJ / 369 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Carbohydrates
- 48.4 g
- Fat
- 12.6 g
In Collections
Alternative recipes
Semifreddo allo zabaione
12 godz. 15 min
Crema inglese
15 Min
Bicchierini con crema al limone e biscotti
1 Std. 30 Min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Mostarda
36 Std. 40 Min
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25 Min
Pasta fresca al cacao
1h 10min
Salsa al gianduia
15 Min
Gelato al caramello salato
8h 25min
Meringhe al caramello con crema inglese
30 min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35min