Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g di marron glacés, a pezzi piccoli
- 50 g di Rum + q.b.
- 40 g di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di crema di marroni
- 200 g di pan di Spagna (vedere consigli)
- 6 marrons glacés
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1545 kJ / 369 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Carbohydrates
- 48.4 g
- Fat
- 12.6 g
In Collections
Alternative recipes
Zabaione
15 Min
Budino ai 3 colori
8 godz.
Vol-au-vent leggeri
2h 30min
Agnolotti al brasato
3h
Gelato al Primitivo di Manduria
24 godz. 30 min
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 min
Rollè di coniglio con riduzione alla melagrana
2 godz. 10 min
Agnolotti del plin
10 godz. 30 min
Zabaione al sidro
15 Min
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min
Crema di Cogne
15 Min
Crostata di pere al cioccolato
1 godz. 20 min