Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di mandorle pelate
- 105 g di zucchero
- 10 g di acqua
- 80 g di burro a temperatura ambiente, a tocchetti
- 1 cucchiaino di essenza di mandorla
- 1 uovo
- 80 g di farina tipo 00
- 40 g di fecola di patate
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 407.5 kJ / 97.4 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Carbohydrates
- 12.4 g
- Fat
- 5 g
- Saturated Fat
- 2.7 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 4.4 mg
Alternative recipes
Struffoli di Natale (TM6)
1 Std.
Pasta choux
2h
Cassata di Sulmona
3 Std. 30 Min
Struffoli
1 Std.
Babà napoletano
3 Std.
Pastiera
15 godz.
Cavatelli
1 Std. 30 Min
Roccocò
2h
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min