Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di mandorle pelate
- 105 g di zucchero
- 10 g di acqua
- 80 g di burro a temperatura ambiente, a tocchetti
- 1 cucchiaino di essenza di mandorla
- 1 uovo
- 80 g di farina tipo 00
- 40 g di fecola di patate
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 407.5 kJ / 97.4 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Carbohydrates
- 12.4 g
- Fat
- 5 g
- Saturated Fat
- 2.7 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 4.4 mg
Alternative recipes
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Pastiera napoletana
15 Std.
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Frittatine di pasta
3 Std. 30 Min
Roccocò
2h
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Danubio dolce al cioccolato
6sa
Struffoli
1h
Code di aragosta con crema pasticcera
6sa
Torta Babà napoletana
8 Std.
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min