![Baccalà gratinato Baccalà gratinato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9b5b87f4-ceea-4402-b756-b0ca6ba159a1/Derivates/cfc8e464-419d-401a-86b2-ac08c278a53d.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di baccalà ammollato e dissalato, in filetti
- 100 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- 2 spicchi di aglio
- 2 pomodori maturi a pezzi
- 4 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 700 g di acqua
- 1 fetta di limone
- 1 pizzico di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 57.7 g
- Carbohydrates
- 18.7 g
- Fat
- 18.2 g
- Fibre
- 1.9 g
Alternative recipes
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà alla ligure
1h
Calamari alla marchigiana
35 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Moscardini al limone
30min
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30 min
Sformato di baccalà
3 godz. 30 min
Insalata di calamari
55 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Alici alla Reggina
45min