Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund Petersilie, kraus, abgezupft
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 150 g Möhren, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 150 g Zucchini, in Stücken
- 150 g Brokkoli, in Röschen
- 5 Prisen Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 8 Eier (Kl. M)
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 1500 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Backerbsen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1125 kJ / 269 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Gemüse-Nudel-Suppe mit Hackklößchen
1 godz.
Tomatensuppe
40 min
Spargelcremesuppe
25 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 Min
Blumenkohl-Möhren-Suppe mit Würstchen
40 min
Dänische Erbsensuppe
1 godz.
Gemüsesuppe mit Kalbfleischklößchen
1 godz.
Möhren-Tomaten-Suppe
3 Std.
Leipziger Allerlei mit Kartoffeln
1 godz.
Brokkolistrunksuppe mit Kaffee-Crackern
35 Min
Tomatensuppe
45 min
Kartoffelpuffer
20 Min