Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de jus d'orange
- 40 g de beurre
- 40 g de miel
- 600 g de navets, pelés et coupés en quatre
- du sel
- 1 c. à soupe rase de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d'eau
- 600 g d'échine de porc en dés de 2 cm
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1986 kJ / 476 kcal
- Protein
- 29 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 29 g
Alternative recipes
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13j 40 menit
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1sa 15 dk
Joues de porc à la bière
1h 10 min
Pintade à la moutarde et aux pommes
1 godz. 5 min
Porc aux abricots secs
55 min
Joues de porc au citron confit
1 godz. 5 min
Osso-buco aux agrumes
1h 20 min
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55 min
Sauté de porc à l'orange
1h
Bœuf tex mex au chou rouge
1 godz. 5 min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min