Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
TM5 TM6

Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini

4.0 (14 ratings)

Ingredients

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
  • 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 4 filetti di orata freschi (600 g circa), puliti
  • 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
  • 2 cucchiai di salsa di soia
  • 500 g di infuso di tè verde

Nutrition
per 1 porzione
Calories
1744 kJ / 417 kcal
Protein
32.6 g
Carbohydrates
3.7 g
Fat
30.2 g
Fibre
3.1 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes