Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di uvetta sultanina
- 50 g di pinoli sgusciati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 filetti di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
- 6 pizzichi di sale + q.b.
- 120 g di cipolla in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Carbohydrates
- 22.6 g
- Fat
- 27.1 g
In Collections
Alternative recipes
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min
Pesce spada alla ghiotta
40 Min
Tegamino di vongole e zucchine
40 Min
Calamari alla napoletana
40 Min
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 Std. 10 Min
Insalata salmone, spinaci, noci e melagrana
40 Min
Salmone all'arancia con cous cous di broccoli
25min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Filetti di salmone con crema di zucca
35 Min
Merluzzo alla pizzaiola
30 Min