Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 115 g di calamari freschi con l'inchiostro
- 60 g di vino bianco
- 300 g di riso a chicco tondo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 720 g di brodo di pesce
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1223 kJ / 293 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 39.4 g
- Fat
- 12.2 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto gamberi e carciofi
30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Riso con polpo
1 Std. 10 Min
Riso ai frutti di mare
1hod. 40min
Risotto alla pescatora
35min
Risotto al nero di seppia
35min
Penne al ragù di polpo
1小时
Risotto zucchine e gamberi
1小时 15 分钟
Risotto al ragù bianco di mare
30min