Karfiol-Salsiccia-Cannelloni
TM6 TM5

Karfiol-Salsiccia-Cannelloni

4.1 (23 ratings)

Ingredients

  • 500 g Wasser
  • 400 g Karfiol, in kleinen Röschen
  • 250 g Bratwürste, roh (italienische Salsiccia)
  • 700 g Tomaten, reif
  • 125 g Mozzarella
  • 10 g Olivenöl
  • 150 g Ricotta
  • 1 Ei
  • 8 Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
  • 1 TL Paprikapulver, geräuchert
  • 2 TL Salz
  • ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
  • 200 g Cannelloni
  • 1 Knoblauchzehe
  • 3 Zweige Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
  • 20 g Honig
  • 2 Prisen Chili, gemahlen (optional)

Nutrition
per 1 Portion
Calories
2176 kJ / 519 kcal
Protein
26 g
Carbohydrates
46 g
Fat
25 g
Fibre
7 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes