Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 2 uova
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Sugo di vitello
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (1,5 cm)
- 50 g di farina tipo 0
- 100 g di vino bianco secco
- 350 g di brodo di carne bollente
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna (30-40% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2912 kJ / 696 kcal
- Protein
- 42.2 g
- Carbohydrates
- 72.5 g
- Fat
- 26.4 g
- Fibre
- 3.3 g
In Collections
Alternative recipes
Bignè al cioccolato
3u.
Tagliatelle panna e funghi
1 Std.
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1 Std. 30 Min
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1 Std. 5 Min
Trifle alle fragole
5 Std. 30 Min
Tagliatelle di nocciole con sugo al guanciale
1 Std.
Lasagne all'amatriciana
2h
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20min
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Riso speziato con gamberi e ananas
40 Min
Torta alle fragole
2h
Agnello in salsa di pepe rosa
45 Min