Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 2 uova
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Sugo di vitello
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (1,5 cm)
- 50 g di farina tipo 0
- 100 g di vino bianco secco
- 350 g di brodo di carne bollente
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna (30-40% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2912 kJ / 696 kcal
- Protein
- 42.2 g
- Carbohydrates
- 72.5 g
- Fat
- 26.4 g
- Fibre
- 3.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pappardelle umbre al pomodoro
1óra
Orecchiette con ragù di salsiccia
1óra
Panzerotti alla romana
55min
Fazzoletti Jôf Fuart
2óra 30p
Bignè lumachine
No ratings
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55min
Bignè cake
4 godz.
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1óra 15p
Lasagne valtellinesi
2óra
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2óra 30p
Pasticcio di tortellini
1h 30 min
Pasta gratinata
50min