Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 2 uova
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Sugo di vitello
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (1,5 cm)
- 50 g di farina tipo 0
- 100 g di vino bianco secco
- 350 g di brodo di carne bollente
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna (30-40% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2912 kJ / 696 kcal
- Protein
- 42.2 g
- Carbohydrates
- 72.5 g
- Fat
- 26.4 g
- Fibre
- 3.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza alla romana
1h 40min
Insaporitore per pizza
30 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 min
Bavette pancetta e finferli
40 min
Dolce riccio
1h 20min
Crêpes al radicchio e carciofi
1h 50min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Tagliatelle mediterranee
35 min
Pasta fresca (senza glutine)
1h 5min
Farfalle all'uovo
1h
Tiramisù (senza lattosio)
5h 30min