Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di polpa di agnello, disossato e a tocchi
- 700 g di acqua
- 4 melanzane (600 g circa), a metà nel senso della lunghezza
- 200 g di riso
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 4 cipolle a metà
- 100 g di olive nere
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1439 kJ / 345 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 19 g
In Collections
Alternative recipes
Fave in umido
1 Std.
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Torta salata di cipolle bianche
1 Std. 25 Min
Peperoni ripieni
1h 5min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1 Std. 25 Min
Pollo al limone
50 Min
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4 Std. 15 Min
Melanzane alla siciliana
1 Std. 15 Min
Terrina di verdure e uova
3 Std. 20 Min
Melanzane ripiene di quinoa
1 godz. 35 min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10 Min
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min