Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 g di funghi porcini secchi a pezzi
- 50 g di riso
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di burro a pezzi
- 1 uovo grande (circa 75 g)
- 1 cucchiaino raso di bicarbonato di sodio (3 g)
- 1 pizzico di sale
- 10 g di semi di canapa
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 217 kJ / 52 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 4.5 g
- Fat
- 3.1 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pane rustico
2h
Crema inglese
15min
Biscotti salati con olive nere e semi di chia
1h 30min
Ruote limone e pepe
1h
Himbasha (pane etiope in padella)
3 Std. 40 Min
Tortino raw alla barbabietola
1 Std. 25 Min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2h 30min
Fudge al cioccolato con pistacchi
2u. 20min
Mantecados (Shortbread Andalusi)
2h
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Crema golosa alle banane e miele
35min
Liquore all'anice stellato
337h