Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 g di funghi porcini secchi a pezzi
- 50 g di riso
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di burro a pezzi
- 1 uovo grande (circa 75 g)
- 1 cucchiaino raso di bicarbonato di sodio (3 g)
- 1 pizzico di sale
- 10 g di semi di canapa
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 217 kJ / 52 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 4.5 g
- Fat
- 3.1 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Bignè con tre mousse
2h
Crema spalmabile alla mortadella
15 Min
Frollini al pesto
1 Std. 30 Min
Tartellette di scarola
1h 15min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3 Std. 30 Min
Bignè al formaggio
1 godz. 5 min
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1 Std. 30 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10hod. 40min
Grissini di sfoglia croccanti al formaggio
35 min
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15 Min
Mousse speziata
10 Min
Burro Montpellier
No ratings