Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g di costolette di agnello
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 100 g di spinaci baby freschi
- 30 g di burro a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2476.8 kJ / 592 kcal
- Protein
- 49.6 g
- Carbohydrates
- 47.8 g
- Fat
- 20.6 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Pollo in salsa ai funghi
50 Min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Zuppa del pescatore
50 Min
Minestra di vongole con maltagliati
1 Std. 30 Min
Bangers and mash (Salsicce con purè di patate)
1 Std. 30 Min
Scorfano con pomodori, carote e riso
50 Min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Costolette di agnello in crosta
2 godz. 30 min
Pollo alla Marengo
1 Std.
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50 Min
Zuppa di mare con patate
55min
Scaloppine ai funghi
40 Min