Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g di costolette di agnello
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 100 g di spinaci baby freschi
- 30 g di burro a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2476.8 kJ / 592 kcal
- Protein
- 49.6 g
- Carbohydrates
- 47.8 g
- Fat
- 20.6 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Agnello al vino
40min
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Pollo alla cacciatora
50min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Stufato di agnello
2 Std.
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45min
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1h 10 min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Stufato di agnello con paprika
50min
Manzo alla borgognona
1h 35 min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Pollo con salsa ai peperoni
55min